Knus, persoonlijk én interactief!

Leer Italiaans in een gezellige groep

De groepen bestaan uit maximaal 5 personen, zodat je zeker bent van voldoende persoonlijke aandacht.

Open Dag vrijdag 8 september 2023

Wil je meer meten?
Kom naar de Open Dag en maak kennis met de docenten onder het genot van een Italiaans hapje en drankje!

Bekijk ons cursusaanbod

groepscursus Italiaans Den Haag

Converseren in het Italiaans

Elk jaar beginnen in september weer de groepscursussen Converseren in het Italiaans.

 • 14 lessen  van 1¼ uur
 • Maximaal 5 personen per groep
 • Zelfstudie: 2 à 3 uur per week
 • Lesmateriaal: eigen materiaal van Lettere (inclusief)
 • Tekst- en werkboek, verschillend per niveau (exclusief)
 • Toegang tot online woordenlijsten
 • Cursusprijs op locatie inclusief koffie en thee: € 347,-

Intensieve zomercursus

Wil jij in de zomer in korte tijd een flinke basis opbouwen? Van 21 augustus tot 7 september organiseren we een beginnerscursus A1 voor hen die in korte tijd een flink niveau willen bereiken. De cursus duurt drie weken en bestaat uit negen lessen van 2 uur per keer. Na het volgen van deze cursus kun je doorstromen naar Converseren in het Italiaans niveau A1.2

 • 9 lessen van 2 uur (3 lessen per week)
 • Maximaal 5 personen per groep
 • Zelfstudie: 2 uur per lesdag
 • Lesmateriaal: eigen materiaal van Lettere (inclusief)
 • Impariamo insieme (lesmap met tekst & werkboek, exclusief)
 • Cursusprijs inclusief koffie en thee:  €347,-

Cursus in Lucca (Italië)

Eens per jaar organiseren we in de zomer een geheel verzorgde cursus in Italië en wel in het prachtige Lucca. Je overnacht vlakbij het centrum van Lucca. Elke ochtend krijg je in kleine groepen 2,5 uur les. Het programma bestaat onder andere uit een stadswandeling door Lucca met een Italiaanse gids en we gaan uitgebreid genieten van al het lekkers dat Italië te bieden heeft. Niveau: vanaf A1

Groepscursussen

Geniet je ook zo van Italië en wil je graag Italiaans leren? Bij Lettere leer je deze prachtige taal op een creatieve en interactieve manier: rollenspelen, vraag- en antwoordoefeningen, luister- en driloefeningen maken het leren leren van de taal niet alleen makkelijker maar ook leuker. Of je nu beginner bent of gevorderde, Italiaans spreken staat tijdens de lessen centraal. Wij bieden taalverwervingscursussen op verschillende niveau’s onder de noemer Converseren in het Italiaans. Daarnaast bieden wij in juli en in augustus een Intensieve zomercursus Italiaans. Eens per jaar kun je weer een Lettere-cursus volgen in Italië, tijdens de cursus in Lucca (Toscane). In de cursusagenda vind je alle cursussen op een rij, inclusief niveau en lesdata.

Vakantiegevoel

Elke vrijdagmorgen krijg ik een heerlijk vakantiegevoel, omdat ik weer naar Italiaanse les mag. Ik vind het superleuk en Sonia geeft heel prettig les. Zij is rustig, toegankelijk en heel plezierig in de omgang. Ze legt alles goed uit en gaat op onze vragen in. Het bevalt mij heel goed om op deze manier en in een kleine groep Italiaans te leren.

Eveline

Verscheidenheid aan materialen

Sinds een paar jaar volg ik met veel plezier de conversatielessen bij Lettere. Wat mij vooral aanspreekt is de verscheidenheid aan materialen die Suzanne aanbiedt om het converseren in de Italiaanse taal aan te moedigen. Zij blijft mij daarmee nog steeds verrassen.

Jacinta Jeuken

Geweldige docente

Elisa vind ik een geweldige docente.
Ze heeft tact, veel humor en de juiste mix tussen verbeteren en even laten gaan. Vooral ook zorgt ze voor veel afwisseling.

Paul

Een klein en gezellig groepje

Na enkele andere cursussen gevolgd te hebben, kwam ik bij Lettere en Jerry uit. Daar heb ik nooit spijt van gehad. We hebben een klein en gezellig groepje, waarin voldoende aandacht is voor iedereen om te oefenen. Jerry weet in een gezellige sfeer iedereen aan het woord te laten komen en zorgt ervoor dat je écht Italiaans leert spreken.

Rieke