Heb jij altijd al eens Italiaans willen leren en is het er nooit van gekomen? Of ben je al eens begonnen en wil je het weer oppakken? Misschien ben je wel op zoek naar heel nieuwe, frisse en inspirerende aanpak. Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Stel je voor…

 

Je gaat deze zomer naar Italië en je kunt je écht verstaanbaar maken! Hoe fijn zou dat zijn? Het is niet alleen ongelooflijk praktisch om je in het Italiaans te kunnen redden, maar je leert de cultuur en de mensen pas echt kennen als je met ze kunt communiceren in hun eigen taal. Veel Italianen spreken nu eenmaal nog steeds gebrekkig Engels.

Het belangrijkste doel van onze cursussen is om je zo effectief en moeiteloos mogelijk Italiaans te leren SPREKEN. De nadruk ligt op conversatie en op DOEN, DOEN, DOEN. Dat betekent absoluut niet dat grammatica niet belangrijk is. Maar grammatica moet functioneel zijn.

We horen zo vaak van studenten die van andere scholen komen dat ze tijdens de lessen niet aan spreken toekwamen, of dat de docent alleen maar zo snel mogelijk alle grammatica wilde behandelen. Uiteindelijk hadden ze veel gehoord, maar weinig actief leren gebruiken.

Wij keren het om

In welke spreeksituaties wil jij je kunnen redden? En welke woorden en grammatica heb je daarvoor nodig? We bouwen onze lessen goed op. We doen driloefeningen en vraag- en antwoordoefeningen (inmiddels bekend bij onze cursisten als ‘ping-pongen’), zodat je je deze woorden en structuren ook daadwerkelijk eigen maakt. Van daaruit werken we stapsgewijs toe naar het zelfstandig gebruik van de taal in jouw persoonlijke context. We gebruiken origineel materiaal (denk aan kaartjes, plaatjes, en objecten), dat het leren niet alleen veel leuker, maar ook makkelijker maakt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Online cursus

Wil jij Italiaans leren, maar doe je dat het liefst op je eigen moment en zelf gekozen plek? Dan is deze online cursus Italiaans iets voor jou!

Groepscursus

Wil je Italiaans leren in de gezelligheid van een kleine groep waar voldoende ruimte is om te spreken én om persoonlijk feedback te krijgen van de docent? Dan is dit traject iets voor jou.

Individuele les Italiaans, Italiaanse les Den Haag, pirveles Italiaans Lettere

Individueel traject

Wil jij op een zo effectief mogelijke manier Italiaans leren? In dit traject leveren we op en top maatwerk! We passen het programma geheel aan jouw wensen aan.